Kansas City.315 transformator met olieonderdompelingWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • vrijgavetijd:2022-02-11 08:20:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:257
  • Korte omschrijving:

    Kansas City.,Volgens de conditie van scheuren, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat

Artikel inhoud

Volgens de conditie van scheuren, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

fabrikant van droge transformatoren

Waterloo.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

transformator met olieonderdompeling

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.


Kansas City.315 transformator met olieonderdompelingWelkom bij grote hoeveelheidskorting!



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Totale kwaliteitsborgingGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

lekkage van olie bij loopflens

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Kansas City.315 transformator met olieonderdompelingWelkom bij grote hoeveelheidskorting!



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

installerenOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator,Kansas City.Isolerende olie van transformatoren van olietype,Kansas City.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator,Kansas City.Droge transformator behoort tot energiebesparende transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Kansas City.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator

KansasCity.Overige productinformatie
  • Catania.kgmHydraulische mobiele instapbrugHoe kiezen we volgens onze eigen behoeften?

    Catania.kgmHydraulische mobiele instapbrugHoe kiezen we volgens onze eigen behoeften?

  • ELFORDMobiel cllimbingHoe het geluid tijdens bedrijf te verminderen?

    ELFORDMobiel cllimbingHoe het geluid tijdens bedrijf te verminderen?

  • Fort WorthElektrische terugtrekker op grote hoogteWat zijn de vaardigheden?

    Fort WorthElektrische terugtrekker op grote hoogteWat zijn de vaardigheden?

  • RubeElektrisch hydraulisch mobiel hefplatformGebruik en keuze van

    RubeElektrisch hydraulisch mobiel hefplatformGebruik en keuze van

  • Portici.Hydraulische hefplatform vrachtliftHeb je de gebruiksmethode onder de knie

    Portici.Hydraulische hefplatform vrachtliftHeb je de gebruiksmethode onder de knie

  • Portici.Mobiel hydraulisch hefplatformHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

    Portici.Mobiel hydraulisch hefplatformHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

  • Portici.Hydraulisch hefplatformAkoestische biologische effecten

    Portici.Hydraulisch hefplatformAkoestische biologische effecten

  • Portici.Pakhuis instapbrugHet belang van elk waardevol materiaal

    Portici.Pakhuis instapbrugHet belang van elk waardevol materiaal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!